14.4.07

Ο γύρος του κόσμου σε 7 φωτό!

Έχω την αίσθηση πως οι περισσότεροι έχουν μία κλισέ εικόνα για τους δασκάλους. Καθότι πολυπολιτισμικό ον, έψαξα στον γούγλη φωτογραφίες από διάφορους συναδέλφους σε διαφορετικές χώρες του πλανήτη. Το αποτέλεσμα παρατίθεται:

  • Η συνάδελφος της Αυστραλίας. Θα τη χαρακτήριζα σοβαρή, με διανοούμενο γυαλί, ασορτί σκουλαρίκι και ταγιέρ προχώ, ικανό να αναδείξει το φουλάρι με το λαχούρι.



  • Ο γελαστός συνάδελφος του Τόκιο, πολύ συμπαθητικός, μόνο που έχει ρωτήσει κάτι τα παιδιά και αυτά σηκώνουν χέρι για να απαντήσουν, αλλά τους την έσκασε και κρύβεται από πίσω τους. Αυτά πάλι δεν το έχουν καταλάβει και κοιτάνε μπροστά. Εντάξει....


  • Συναδέλφισσες ετοιμάζουν σχολική γιορτή στο Ιράν και λένε τα κουτσομπολιά του γραφείου, με ποια τα έχει ο διευθυντής, που είδαν την κόρη αυτής που έχει το κυλικείο και τέτοια.



  • Η χλωμή Αγγλίδα δασκάλα σε επίσκεψη σε μουσείο εξετάζει το sculp ενός μπαμπουίνου. Ε, ρε τι πρέπει να κάνεις για το μάθημα!




  • Δασκάλα Α' δημοτικού σε Αραβικό κράτος κυκλώνει τα γράμματα της αλφαβήτου και λέει στα παιδάκια το αντίστοιχο β+α=βα


Ο μαυρούκος δάσκαλος στη Ζάμπια τον οποίο κόβω να έχει πολύ καλές σχέσεις με τους μαθητές του και για αυτό τον βγάλαν και φωτό να τον θυμούνται. Έτσι μπράβο. Όχι σαν τα δικά μας, που φεύγουν από την τάξη και ούτε καλό μεσημέρι σου λένε.


  • Βέβαια για το τέλος σας κράτησα την καλύτερη φωτογραφία του Έλληνα δασκάλου. Μη χαίρεσαι δε θα βάλω δικιά μου, ενός άλλου εκπαιδευτικού-καλού συναδέλφου και πολύ φίλου είναι. Για άρχισε να κατεβαίνεις......


















Έλα λίγο ακόμα....




















Άντε πιο γρήγορα.......






















Πλησιάζεις...............














Εδώ είσαι!







4 Comments:

Effie said...

Ααααα δεν παίζω!

Εμείς δεν είχαμε τέτοιους δασκάλους στο σχολείο - μάλλον η αναβάθμιση της Μαριέττας έχει κάνει δουλειά τελικά τελικά!!!!!

Συμπαθέστατος επίσης κι ο εκ Ζάμπιας δασκαλάκος (μμμ...)

Hey Teacher said...

Είδες,τσάμπα τη βρίζουν όλοι. Αφου πλέον στον ΑΣΕΠ θα δίνουν εξετάσεις χωρίς μπλούζες οι εξεταζόμενοι για να διαφυλαχθεί το επίπεδο των επίδοξων δασκάλων!

g for george said...

Ααααχ... τέτοιους δασκάλους δεν είχαμε... δεν θα είχα αποφοιτήσει ποτέ, πίστεψέ με!!

Κανα νέο ποστ, ρε παιδί μου; πού χάθηκες, πάνω που ανακάλυψα το μπλογκ; ή μήπως λόγω διακοπών (τρίμηνων, μη χ...) τα γράψαμε όλα;

Ανώνυμος said...

χμ...
αν ειναι συναδερφος σου και ημουν μαθητρια θα πηγαινα στη μαμα μου και θα ελεγα ''ενας gay θελει να μας βιασει''

p.s:δεν εχω τπτ με τους gay